1. kolo

V pátek se poprvé od 2. října 2020 odehrála utkání www.bahliga.cz. V rámci prvního kola nejprve HC GREEN HORSE porazili Kometu 3:1. První branku sezóny vstřelil Tomáš Wolek. A prvním vyloučeným hráčem sezóny se stal očekávaně Ladislav Janeczko, který patří mezi aspiranty na nejtrestanější hráče sezóny 😂.
Ve druhém pátečním utkání na sebe narazili Draci a Hc Panthers Ostrava. Za nerozhodného stavu 7:7 se minutu a 45 sekund před koncem prosadil Patrik Huraj a výhru Panthers potvrdil 45 sekund před koncem Richard Nemeth, který zvýšil na konečných 9:7 pro Panthers.

 

V pondělních dohrávkách se nejprve ve šlágru prvního kola utkali nejlepší týmy posledních let Šumbark s Těšínem. Šumbark vyhrál první třetinu v poměru 4:0 a vypadalo to na jasnou záležitost. Skoro již klasicky pak však ubral plyn a Těšínu se povedlo vrátit do zápasu a v poslední třetině snížit na rozdíl jediné branky. Chvíli před koncem však Šumbark odskočil na rozdíl dvou branek a nepřipustil nervydrásající koncovku.
V druhém utkání HC Ghosts předvedli, jak je důležité míti Radima. Dle výsledku jednoznačné utkání, na ledě to tak úplně nebylo. Radim Olšar však vstřelil 7 branek a po prvním kole je v čele žebříčku kanadského bodování i mezi střelci.